Fallsikringskurs

Omfattende nettkurs i fallsikring som sikrer en grundig opplæring ved arbeid i høyden og ved bruk av fallsikringsutstyr. Arbeidstakere som skal bruke fallsikringsutstyr, må ha gjennomgått opplæring i hvordan utstyret skal brukes («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» kap. 8 § 8-1). Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakeren har fått den nødvendige opplæringen og kan dokumentere dette. Fallsikringskurset dekker de forskriftmessige kravene til opplæring.

Pris: 990 NOK
Kursets lengde: 3 timer

Målsetning
Formålet med dette fallsikringskurset er å gi økt kunnskap om fallsikringsutstyr, riktig og sikker bruk av utstyret, førstehjelpsrutiner, samt tiltak for å redusere risiko for ulykker og personskader. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer fallsikring, samt om bruk og vedlikehold av ulike typer fallsikringsutstyr. Fallsikringskurset belyser tiltak som kan minske risikoen for et fall og som kan minimere skade ved et eventuelt fall.

Målgruppe
Personell som skal bruke fallsikringsutstyr.

Kursets emner
Introduksjon / Lover og forskrifter / Om arbeid i høyden / Passiv fallsikring / Aktiv fallsikring / Fallsikringsutstyr og vedlikehold / Førstehjelp

Hva mottar du?
Kompetansebevis (elektronisk + plastkort)

Språk
Kurset er tilgjengelig på norsk, engelsk, polsk, litauisk, estisk og rumensk.

Praktisk opplæring
Arbeidsgiver må dokumentere praktisk opplæring (dokumenter for utfylling gis i kurset). Praktisk opplæring kan gjøres bedriftsinternt/eksternt med kompetent person (en som har kompetansebevis i tilsvarende kurs fra tidligere). Vi gjennomfører også praktisk opplæring – se praksis kalender for datoer.

Annet
Dette nettkurset kan gjennomføres når og hvor man vil på desktop, mobil eller nettbrett. Kurset er pedagogisk bygd opp i moduler med film, tekst, bilder og avsluttende test.

Kursanmeldelser

 

Kathrine J. – Byggimpuls AS

Byggimpuls AS benytter Instant Kurs for opplæring av ansatte på flere ulike språk. Uten tvil, vil vi anbefale denne tjenesten til alle selskaper som jobber innenfor bygg og anlegg.

Andreas S. – Sivert Montasje AS

Vi har brukt Instant på kursing av våre arbeidere i mange år og er veldig fornøyd med kvaliteten på kurs, brukervennlighet og rask og ryddig respons fra teamet til Instant!

Andrius J. – Northern Baltic

Å sørge for at våre arbeidstakere er opplært til å arbeide trygt, og med kunnskap om sitt arbeidssted, er veldig viktig for oss. Derfor velger vi å jobbe med Instant Kurs, som er en solid opplæringsaktør og eksperter innen sitt felt.

Flere relevante kurs

Stillasmontørkurs over 9 m

Pris: 5990 NOK

Stillaskurs 2-9 m

Pris: 3990 NOK

Stillaskurs 2-5 m

Pris: 1990 NOK

Liftkurs

Pris: 1990 NOK
Se alle kurs
instant-customer-support

Kontakt Oss