HMS-kurs bygg og anlegg

Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot ansatte i bygg og anleggsbransjen. Denne bransjen er statistisk sett mer utsatt for skader og alvorlige ulykker enn andre bransjer. Mange av disse ulykkene involverer nyansatte og utenlandske arbeidere. For å møte denne utfordringen har vi utviklet et kurs som gir en grundig innføring i HMS på bygg- og anleggsplassen.

Pris: 990 NOK
Kursets lengde: 3 timer

Målsetning
Formålet med kurset er å redusere risikoen for skader og ulykker på arbeidsplassen ved å gi en grunnleggende innføring i de sentrale HMS-prinsippene i norsk arbeidsliv. Kurset dekker arbeidsmiljøloven og relevante forskrifter for bygg- og anleggsbransjen, ansvarsfordeling, HMS-arbeid i praksis, risikovurdering og førstehjelp.

Målgruppe
Alle som skal arbeide på en anleggsplass.

Kursets emner
Arbeidsmiljøloven og de sentrale forskriftene / Innføring i HMS / HMS-arbeid steg for steg / Risikoanalyse / SHA-plan / Sikker jobbanalyse – SJA / Ergonomi og fysisk arbeidsmiljø / Miljøutfordringer i bygg- og anlegsbransjen / førstehjelp

Hva mottar du?
Diplom

Språk
Kurset er tilgjengelig på norsk, engelsk, polsk og litauisk.

Annet
Dette nettkurset kan gjennomføres når og hvor man vil på desktop, mobil eller nettbrett. Kurset er pedagogisk bygd opp i moduler med film, tekst, bilder og avsluttende test.

Flere relevante kurs

Stillaskurs 2-9 m

Pris: 3990 NOK

Liftkurs

Pris: 1990 NOK

Fallsikringskurs

Pris: 990 NOK

Varme Arbeider

Pris: 1490 NOK

HMS-kurs for ledere

Pris: 990 NOK
Se alle kurs
instant-customer-support

Kontakt Oss