Liftkurs

Vårt nettbaserte liftkurs gir dokumentert opplæring i henhold til arbeidsmiljøloven, forskrift om utførelse av arbeid og maskinforskriften. Kurset gir en grundig teoretisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter) og dekker alle de tre klasseinndelingene av lifter (A, B og C). Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakeren har fått den nødvendige opplæringen og kan dokumentere dette. Liftkurset dekker de forskriftmessige kravene til opplæring.

Pris: 1990 NOK
Kursets lengde: 3 timer

Målsetning
Dette nettbaserte liftkurset gir deg god innsikt i liftens oppbygning og hva som kreves for sikker bruk. Hensikten med liftkurset er å gi personer som skal arbeide med lift kunnskap om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. Kurset dekker alle klasseinndelingene, samt gir deg en grundig innføring i forskjellene mellom de ulike lifttypene. Arbeidsgiver må sørge for at alle ansatte som bruker lift har fått dokumentert opplæring. Kompetansebevis utstedes etter gjennomført teoretisk og praktisk opplæring.

Målgruppe
Alle som skal bruke lift.

Kursets emner
Lover og forskrifter / Liftens oppbygging / Klasseinndeling A-B-C / Betjening / Bruksområder / Sikkerhet / Uhell og ulykker / Sakkyndig og daglig kontroll

Hva mottar du?
Kompetansebevis (elektronisk + plastkort)

Språk
Kurset er tilgjengelig på norsk, engelsk, polsk, litauisk, estisk og rumensk.

Praktisk opplæring
Arbeidsgiver må dokumentere praktisk opplæring (dokumenter for utfylling gis i kurset). Praktisk opplæring kan gjøres bedriftsinternt/eksternt med kompetent person (en som har kompetansebevis i tilsvarende kurs fra tidligere). Vi gjennomfører også praktisk opplæring – se praksis kalender for datoer.

Annet
Dette nettkurset kan gjennomføres når og hvor man vil på desktop, mobil eller nettbrett. Kurset er pedagogisk bygd opp i moduler med film, tekst, bilder og avsluttende test.

Kursanmeldelser

 

Espen L. – Liftpartner AS

Vi har brukt Instant Kurs som vår foretrukne samarbeidspartner på liftkurs i en årrekke. Det fungerer svært godt for oss i Liftpartner.

Herman A. – Storum Stillas AS

Meget lærerikt og pedagogisk liftkurs som kan anbefales. Det er veldig enkelt å komme igang med opplæringen.

Andreas S. – Sivert Montasje AS

Vi har brukt Instant på kursing av våre arbeidere i mange år og er veldig fornøyd med kvaliteten på kurs, brukervennlighet og rask og ryddig respons fra teamet til Instant!

Flere relevante kurs

Fallsikringskurs

Pris: 990 NOK
Se alle kurs
instant-customer-support

Kontakt Oss